'FUTURE LOOKS"  Cosmetisch Derma pigmentatie  Centra 
                                                                                        

 

Permanente make up

Bij Future Looks  zijn wij  sinds 2007  specialiseert in Derma micro pigmentatie, wij doen niet anders, als werken met O.a  Permanente Make up, onze behandelingen worden zeer deskundig uitgevoerd door uw specialiste met 10 jaar aan ervaring in permanent make up.

Een goed gezette  Permanente make up ziet er altijd natuurlijk uit! eenmaal in bezit, van Permanent Make up,dan wil niemand meer zonder, uiteraard kunnen wij op wens, ieder er compleet anders uit laten zien, uw uitstraling zal altijd positief veranderen.

Permanent Make up  kan',zacht poederig,' strak, dun 'of dik,worden ingezet, Overdag een mooie natuurlijke make up, in de avond is het makkelijk de make up aan te dikken, uiteraard kunnen we voor u een zware make up inzetten.

Niet meer tekenen, er direct verzorgd uitzien en dat direct als je opstaat, Douchen, Sauna Zonnen, Sporten, Eten, Tandenpoetsen, op vakantie, ziet u het niet goed?, weinig tijd? toe aan een schoonheid boost-metamorfose? dan is Permanent make up echt iets voor u.

Vaak gehoorde uitspraken van onze cliënten, oh,zo! wat een verschil, dit vinden wij natuurlijk fantastisch en onze cliënten ook, u heeft van Permanent make up, iedere dag draagplezier, Permanent make up blijft mooi en vervaagt langzaam, in de regel komen onze cliënten terug voor een opfrisbehandeling-Touche-up tussen de 1 en 3 jaar, eyeliner blijft tot 15 jaar zichtbaar, zodra de kleur u te licht wordt dan boekt u een "Touche up opfris" behandeling.

>IN DE SALON DAN KRIJGT U ; Een consult formulier G.G.D->Persoonlijk advies voor Vorm Kleur en Stijl>U krijgt uitleg over de behandeling met Permanente Make up>na zorg- product >wij kiezen in OVERLEG de kleur & de vorm die het best bij uw wensen en het gezicht past, 

>u krijgt maatwerk, resultaat is een Permanente make up die ook echt! iets voor u doet! kijk gerust mee tijdens de behandeling (graag zelfs) 

>Heeft u een afspraak; reken op een tijdinvestering van 1-1 ½ uur, het tatoeëren/pigmentheren zelf duurt in de regel maximaal 30 min  45 Min , krijg u spijt van uw Permanente make up behandeling?  Permanente make up  is te verwijderen.


Ik heb geen  ervaring met make up ,Blijf altijd jezelf, alleen iets mooier en sprekende, uiteraard kunnen wij ook een totaal ander uiterlijk creëren, dat is de kracht van permanente make up, pluspunten accentueren wij en minpuntjes verdwijnen, voor iedere vrouw is Permanente make up een uitkomst, waar er veel kleur uit het gelaat is verdwenen ,vullen wij dit aan met kleur, een ideale basis, om er mooier en verzorgd, uit te zien.  

Hoelang blijft permanent make up zichtbaar?,1 tot 3  jaar blijft permanent make up zichtbaar, de kleur zal langzaam vervagen, gaat u weer bijtekenen dan boekt u en touche up opfris behandeling in de regel komen cliënten bij ons terug tussen de 1 en 3 jaar...uiteraard bepaald u zelf wanneer u dit wenst.

Is permanent make up geschikt voor ieder huid? ja voor iedere huid, op onze gecontroleerde en geïnspecteerde inkten zijn geen allergische reacties gemeld, wij hebben voor alle huidtypes en huidkleuren de passende kleur-inkten.

Doet een behandeling pijn?,u voelt meer het trillen van de apparatuur als van de pigmentatie, uiteraard kunt u iets voelen, maar wij gaan zeer voorzichtig met u om, en werken rustig.         

>Heeft u een afspraak dan: 24 UUR voor de behandeling liever geen >Bloedverdunners Op de dag van behandeling geen gebruik maken van- Aspirine- Alcohol - OLIE  product,u mag een paracetamol.

Wenkbrauwen schaduw, dit ziet eruit als een  wenkbrauw potlood, wij hebben van iedere kleur type verschillende kleuren van zacht blond tot echt zwart, het is mogelijk kleuren te mengen, zodat u altijd de kleur op maat krijgt.

Micro blading Ziet eruit als net echte wenkbrauw haartjes, wij gebruiken verschillende kleuren, ook hier kunt u kiezen uit verschillende vormen kleur, wij passen de wenkbrauw aan persoonlijke type en wensen. 

Wimper pigmentatie Kies u voor de wimper-pigmentatie, dan dit zorgt dit voor een vollere wimper lijn, erg mooi als er geen duidelijke eyeliner gewenst is, maar wel een sprekende blik, en een vollere wimper lijn,uiteraard kunt u een behandelingen combineren, een wimper lijn en een eyeliner. 

Zeer zeker ook geschikt voor mannen die  lichte wimpers tot geen wimpers hebben, uw blik wordt sprekend en maar blijft garandeert 100% mannelijk

Eyeliner Wist u dat eyeliner wel tot 15 jaar zichtbaar blijft, kijkt tussendoor mee. de vorm wordt rustig opgebouwd, wij kunnen met het naaldje nooit in het oog komen daar de huid strak gespannen wordt, het naald topje staat op maximaal 2 mm ingesteld, ondergaat u  de behandeling, dan zult u zeggen, Oh, is dit Alles!  Wij gaan zeer rustig & voorzichtig te werk! u voelt meer van het trillen van de naaldmodule dan van de behandeling.

Lippen  u kunt de lippen deels of half Ombre of geheel  in laten kleuren, kies uit verschillende kleuren- met of zonder duidelijke lipliner, ook kunnen we de vorm veranderen, bij de donkere huid en grijzige lippen, kunnen we grijs opheffen en de kleur veranderen in bijvoorbeeld Roze/perzik/Mokka

Wilt u VOLLERE LIPPEN>Kiest dan voor Full Lips, daar wordt de lijn net over de eigen lippen contour gezet 

Heeft u  hele kleine lippen> dan is Full Lips extra  een optie, er wordt een nieuwe vollere lippen vorm gecreëerd.


Laat de cosmetische pigmentatie aanmeten bij een Specialist met ervaring , om problemen/teleurstelling naderhand te voorkomen.

kwaliteit hoeft niet duur te zijn!...